Відділ освіти Мелітопольської Районної Державної Адміністрації
Запорізької області

Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

З метою виховання патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров’я, в Мелітопольському районі 26 квітня 2019 року, на базі Костянтинівської СРШ «ПРОМЕТЕЙ», проведено районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У районному етапі Гри взяли участь 14 роїв закладів освіти району.

Відповідно до умов проведення Гри, 1 день учасники змагалися на етапах: «Ватра» (представлення творчо-мистецького звіту рою), «Стрільба з пневматичної зброї», «Рятівник» (надання долікарської допомоги), «Перетягування линви». Змагання показали, що учасники гри набули фізичної витривалості, вміння швидко приймати рішення у надзвичайних ситуаціях, знання та навички з долікарської допомоги, здібностей у вогневій підготовці тощо. Окремо в кожному виді змагань було визначено переможців. До суддівської колегії увійшли вчителі району, адміністрація БДЮТ та представники громадської організації «Побратим», учасники АТО  - Очкань Олексій, Залата Олександр та Ященко Роман.

         Продовжаться змагання районного етапу Гри «Джура» 15 травня, де команди будуть змагатися в етапах «Впоряд» (демонстрація навчичок зі стройової підготовки), «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Добре діло» (звіт про волонтерську діяльність рою) та інтелектуальна гра-вікторина з історії України «Відун».



« повернутися до списку новин