Відділ освіти Мелітопольської Районної Державної Адміністрації
Запорізької області

День пам'яті захисників України

                          

Сьогодні, 29 серпня 2019 року, День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, який відтепер відзначатиметься щорічно. В закладах освіти пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та приспущенням Державного Прапору України.

У Долинській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено інформаційно виховний захід «Герої не вмирають». Учні школи поклали квіти до меморіальної дошки воїну АТО Роману Євдокимову. Присутні вшанували пам’ять захисників України. 

У Полянівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. відбувся мітинг – реквієм біля меморіальної дошки загиблому під час служби в зоні АТО Мінченку Олександру. В заходах взяли участь учні 5-11 класів, педагоги школи, голова сільської ради Любов Дутко та учасник бойових дій, вчитель фізичної культури Олександр Філатов.

З невеликою промовою до присутніх звернулися директор школи Ніна Марченко та вчитель Олександр Філатов, які розповіли чому саме цей день було оголошено Днем пам’яті захисників України. Олександр Філатов розповів про події, які відбувалися на Сході України в серпні 2014 року. Присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, хвилино мовчання.

Учасники заходу поклали квіти до могили Олександра Мінченка та до памятника загиблим воїнам у роки Другої Світової війни на кладовищі села Полянівки.



« повернутися до списку новин