Відділ освіти Мелітопольської Районної Державної Адміністрації
Запорізької області

Засідання районного методичного об'єднання вчителів інформатики

Вчителі інформатики обговорили та провели майстер – клас «Нова українська школа - нові підходи до навчання і викладання»

 

10 вересня 2019 року в Костянтинівському НВО №1 «Таврія» відбулось засідання районного методичного об'єднання вчителів інформатики з теми «Навчально-методичне та програмне забезпечення викладання інформатики в сучасній школі». Актуальні питання викладання інформатики в умовах реформування освіти висвітлила Оксана Ромалійська, керівник методичного об'єднання. Крім того, були розглянуті методичні рекомендації щодо викладання інформатики в початковій школі у 2019/2020 навчальному році: оцінювання другокласників НУШ, організаційні питання участі у міжнародному конкурсі комп'ютерної вправності "Бобер-2019", нове положення про шкільний кабінет інформатики.

До участі в заході була запрошена Вікторія Князєва– регіональний тренер НУШ, вчитель Мелітопольської ЗШ І-ІІІ ст. № 23,яка провела для педагогів майстер-клас «Нова українська школа – нові підходи до навчання і викладання».



« повернутися до списку новин