Відділ освіти Мелітопольської Районної Державної Адміністрації
Запорізької області

«Антитіла » з Таврії стали учасниками фіналу IX Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

«Антитіла » з Таврії стали учасниками фіналу IX Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

 

З 20 по 22 вересня у Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбувся фінал IX Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».  Фестиваль є щорічним і проводиться з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді. Організаторами виступають Міністерство молоді та спорту України, Міністерство освіти і науки України, за участю Українського державного центру позашкільної освіти, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», Всеукраїнського молодіжного центру, Одеського валеологічного центру.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь 23 команди-переможниці регіональних етапів з більшості областей країни. Почесну місію – представити Запорізьку область, здійснила блискуча команда «Антитіла» з Костянтинівського НВО №1 «Таврія» під керівництвом Тетяни Галкіної та Анастасії Кобзар.

Урочисте відкриття фіналу фестивалю відбулось за участю Олександра Яреми, заступника Міністра молоді та спорту України, Ростислава Карандєєва, державного секретаря Міністерства культури України, Павла Горінова, голови правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця». Учасників фестивалю також привітали: Валентина Хіврич, генеральний директор директорату інклюзивної та позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Валентина Коляда, начальник відділу сприяння розвитку молоді та утвердження здорового способу життя Міністерства молоді та спорту України; Сергій Коник, заступник генерального директора МДЦ «Артек», Людмила Волкова, директор приватного позашкільного навчального закладу «Одеський валеологічний центр».

Команди змагались у декількох конкурсах: літературно-музично-спортивних міні-композицій «Ми обираємо здоров’я»; фотографій, плакатів «Молодь обирає здоровий спосіб життя»; вікторині-конкурсі «Що я знаю про здоровий спосіб життя?». Демонструючи свої виступи на тематику здорового способу життя, учасники використовували вокальні, хореографічні, театральні та спортивні здібності.

За підсумками фестивалю команда «Антитіла» увійшла до 10 найкращих команд України. Призером у конкурсі малюнків, плакатів і фотографій стала Анастасія Шепель, посівши ІІ місце.

Висловлюємо вдячність нашим дівчатам: Юлії Савко, Софії Овчаренко, Анастасії Шепель, Сніжані Замніус, Світлані Горбань, Анастасії Ландар, Аліні Олійник та їх наставникам Тетяні Галкіній, Анастасії Кобзар та Світлані Волошиній за колосальну підготовку до фестивалю, оригінальний та неповторний виступ, вітаємо та бажаємо натхнення для подальших звершень у благородній справі – популяризації та пропаганді здорового способу життя.



« повернутися до списку новин