Відділ освіти Мелітопольської Районної Державної Адміністрації
Запорізької області

Учні Мелітопольського району стали учасниками Обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «Краєзнавчі нариси Запорізького краю»

Учні Мелітопольського району стали учасниками Обласної краєзнавчої

конференції учнівської молоді «Краєзнавчі нариси Запорізького краю»

 

22 листопада 2019 року в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відбулась ХХХІХ Обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Краєзнавчі нариси Запорізького краю», присвячена 80-річчю утворення Запорізької області. Головною метою даного заходу є залучення учнівської молоді до активної дослідницької діяльності з вивчення та збереження природної та історико-культурної спадщини рідного краю.

Мелітопольський район на конференції представили Максим Шаповалов, учень 11 класу Костянтинівського НВО № 1 «Таврія» (керівник Ольга Горбова), Софія Железкова та Анастасія Даниліна з 8 класу Мордвинівської ЗШ І-ІІІ ст. (керівник Людмила Жейнова) та Куренних Нікіта, учень 8 класу Промінівської ЗШ І-ІІ ст. (керівник Катерина Покамєстова).

Учасники змагалися у трьох секціях: «Туристсько-краєзнавча експедиція учнівської молоді «Мандруємо Запорізьким краєм», «Гуманітарне краєзнавство» та «Природниче краєзнавство».

За рішенням суддівської колегії на секції «Гуманітарне краєзнавство» Максим Шаповалов посів І місце, Софія Железкова – ІІІ. Анастасія Даниліна виборола І місце та відзначена грамотою за кращий виступ на секції «Туристсько-краєзнавча експедиція учнівської молоді «Мандруємо Запорізьким краєм».

 

Вітаємо учасників конференції, бажаємо натхнення, плідної роботи та

нових успіхів у дослідженнях рідного краю!



« повернутися до списку новин