Відділ освіти Мелітопольської Районної Державної Адміністрації
Запорізької області

Перемога на ХІІ обласному природничо-краєзнавчому зльоті учнівської молоді «Знай, люби, бережи»

Перемога на ХІІ обласному природничо-краєзнавчому зльоті

учнівської молоді «Знай, люби, бережи»

 

З 14 по 16 травня 2019 року на туристичній базі «Лиса гора» КЗ «Центр туризму» ЗОР у м. Василівка відбувся ХІІ обласний природничо-краєзнавчий зліт учнівської молоді «Знай, люби, бережи». Даний захід заснований і щорічно проводиться КЗ «Центр туризму» ЗОР та є складовою частиною системи краєзнавчої роботи з учнівською молоддю в Запорізькій області. Головною метою проведення Зльоту традиційно є визначення рівня компетентностей учнівської молоді з природничого краєзнавства.

Цього року учасниками зльоту стали 10 команд з міст Енергодар, Мелітополь, з Чернігівської селищної ради, Більмацького, Василівського, Бердянського та Мелітопольського районів області, а також КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Наш район на змаганнях представила команда «Вартові» з Терпіннівського колегіуму «Джерело» на чолі з Андрієм Сляднєвим та Аліною Некрасовою.

Команди змагалися за двома краєзнавчими напрямами: географічним та екологічним. Конкурсна програма складалася з конкурсу «Візитка команди», змагань на контрольному природничо-краєзнавчому маршруті, конкурсів «Знавці рідної природи», «Ерудити-краєзнавці», а також конкурсу-змагання «Туристсько-спортивна дистанція».

У напруженій боротьбі наша команда виборола ІІІ місце у загальнокомандному заліку географічного напрямку в старшій віковій групі.

Завершився ХІІ обласний природничо-краєзнавчий зліт учнівської молоді «Знай, люби, бережи» урочистим закриттям та нагородженням переможців грамотами Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді та призами.

 

Вітаємо нашу команду з перемогою та бажаємо творчого натхнення, успіхів, нових перемог та руху тільки вперед!

Пишаємося!

 

 



« повернутися до списку новин