Відділ освіти Мелітопольської Районної Державної Адміністрації
Запорізької області

Засідання районного методичного об'єднання вчителів української мови та літератури

 

На базі Будинку дитячої та юнацької творчості 11 вересня 2019 року відбулось засідання районного методичного об'єднання вчителів української мови та літератури з теми "Актуальні питання та нові тенденції у вивченні української мови та літератури в закладах загальної середньої освіти в 2019/2020 навчальному році". Під час засідання Зеновія Ситник, керівник методичного об'єднання, надала педагогам рекомендації до вивчення української мови та літератури в 2019/2020 навчальному році. Ольга Фільчагова, вчитель Костянтинівського ліцею "Ерудит", звернула увагу на важливість розвитку критичного мислення, лінгвокреативності школярів під час написання есе.

Вчителі Костянтинівської СРШ "ПРОМЕТЕЙ" та Костянтинівського НВО 1 "Таврія" Тетяна Тутік та Сніжана Горбанець презентували нові навчальні програми з української мови та літератури для 11-х класів (рівень стандарту та профільний рівень).
Разом з Зеновією Ситник було обговорено особливості впровадження норм Нової редакції Українського правопису в освітньому процесі.


« повернутися до списку новин